Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d94778607/htdocs/dovla.net-2/wp-content/plugins/view_counter/view_counter.php on line 52
dovla.net » Konacno, i Mufina slika

Konacno, i Mufina slika

mufa-tanovic.jpgNedavno je Azra K. pozeljela da sazna nesto vise o Mufi, vrlo zanimljivom saradniku bloga. Mufa joj je poslao svoju skracenu biografiju i meni kopiju, ali, obzirom da nemam ovlastenje, ne mogu je objaviti. Ipak, koristim priliku da uvrstim dvije slike da citaoci mogu, konacno, vidjeti ko je Mufa i kako sada izgleda.

mufa-s-rajom-u-sarajevu-2002.jpgNa drugoj fotki je Mufa sa svojim prijateljima u Sarajevu 2002.godine, medju kojima prepoznajem Nenu Celikovica, Bracu Alikalfica i Momu Hrisafovica, a ocekujem da Mufa posalje tacan spisak ostalih na slici sto je propustio da uradi, a to bi trebalo da postane navika svih koji salju slike, kako bi se znalo ko je sve na slici. Moram da istaknem pozitivan primjer Paje koji svaku sliku poprati odgovarajucim podacima.

Naknadno, konacan redosljed: Mufa, Neno Celikovic, Predrag Debevec, Omer Filipovic, Momo Hrisafovic, Slobodan Grubacic i Braco Alikalfic.

Komentari (3)

1
Fedja Starcevic
Monday, 26. March 2007 u 21:24

Ostali su Pego,Oma Filipovic i Slobo Grubacic.

2
Mufa Tanovic
Monday, 26. March 2007 u 21:28

Dragi Dovla,
izvinjavam se zbog propusta, ali sam zurio da nasa Azra ne ceka dugo. Dakle na slici je do mene Neno Celikovic. Onaj gospodin, sto je zauzeo pola prostora na slici(odmah do Nene) je nas dragi jaro iz Varasave-Peck,koji ce ti nadam se oprostiti, sto ga nisi prepoznao na slici.Slijedi Oma Filipini, do njega je neko meni nepoznat, pa Slobodan Grubacic i na kraju Braco Alikalfic.
Snimak je napraljen u basti one partije, sto su izgubili poslednje izbore.
Pozdrav svim blogovcima
Mufa

3
Azra K. Houston
Tuesday, 27. March 2007 u 21:35

Not bad, not bad at all……
Biografija jos nije stigla do mene mora da je Mufa stavio nedovoljno maraka na pismo pa ono sada luta brodom preko Atlantika….

Nego, sta sam ono htjela da kazem ?……

Ah, da,…. Mufa, sto ba’ ‘nako izruzi naseg dragog romanticara Pegu, tvog drugara, dopisnika Dovlabloga iz Varsave koji je sada prorijedio svoja javljanja i uskratio nam zadovoljstvo citanja njegove uzbudljive fikcije protkane autobiografskim elementima?….Mislim da bi se trebali pomiriti sto prije….a Pego da nastavi sa svojim senzacionalnim prilozima koji su do sada imali najveci tiraz na ovom Blogu….I tvoji prilozi nisu nista losiji, veoma pismeni i zanimljivi, posebno prilog o sarajevskom podzemlju…../jedino se mogao izbjeci komentar o strancima koji pisu o Sarajevu, Alma je napravila lijep i dobronamjeran clanak/

Srdacno, Azra K. DB biro iz Hjustona

P.S. Moj “per tu” pristup je prijedlog da se svi blogovci tako medjusobno oslovljavaju…jer nekako dodjemo jedni drugima ko’ daljnji rodjaci

Upišite komentar

Vaš komentar

dovla.net is powered by WordPress | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Copyright © 2008. All right reserved. Theme by deniart.