Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d94778607/htdocs/dovla.net-2/wp-content/plugins/view_counter/view_counter.php on line 52
dovla.net » Konacno stigli u Seher

Konacno stigli u Seher

Dragi prijatelji,

Nakon desetak dana tumaranja po Minhenu, Zagrebu, Novom Vinodolskom, Ljubljani…prije dva sata smo stigli u Sarajevo. Po davnasnjoj zelji, dosli smo vozom iz Zagreba (vruce ali interesantno), u Sarajevu jos uvijek paklena vrucina, srecom radi air-conditioning, oko kuce velika guzva jer se na stadionu “Kosevo” odrzava neki veliki koncert (upravo su na redu ilahije), ne znamo detalje, puno autobusa (izgleda da je provincija, pardon – unutrasnjost, dosta zastupljena) i auta.

Da ne duzim, danas cu pustiti nekoliko pristiglih komentara, a sutra se malo vise angazovati na sredjivanju “milion” e-mail poruka tako da se nadam da ce blog malo ozivjeti. Vjerujem da je dosta posjetilaca bloga na godisnjem odmoru pa nema frke ni zurbe. Srdacan pozdrav svima iz Rajvasa.

Vlado Kaluza

Komentari (1)

1
Edin Kovacevic
Sunday, 29. July 2007 u 13:29

Dragi urednice,

cesto smo na Vasoj stranici i rado citamo Vase clanke,price i reportaze upotpunjene slikama voljenog Sehera! Iako nismo ista generacija rado citamo sve sto Vi napisite.

Doduse,sinoc mi je zasmetala opaska o prisustvu tzv. “provincije” na spomenutom koncertu (svejedno o kojem koncertu se radi).

Ima tu sigurno “provincijalaca”, znamo da ih ima cak i u najuzem centru grada Sarajeva. Ali zar je provincija (bus) iz Zenice, Tuzle, Mostara…

Svako dobro i ugodan odmor!

Edin i Vildana

Upišite komentar

Vaš komentar

dovla.net is powered by WordPress | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Copyright © 2008. All right reserved. Theme by deniart.