Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d94778607/htdocs/dovla.net-2/wp-content/plugins/view_counter/view_counter.php on line 52
dovla.net

Blog “na leru” šest dana – razlog?

IMG_5012

Proteklu sedmicu dana proveli smo na skijanju u Mont Tremblant-u, Canada. Nažalost, naš kondominijum nije imao pristup Internetu pa je izostala redovna obrada priloga i poruka. Nešto više o boravku u Torontu i ski centru, vjerovatno, nešto kasnije. Dok pregledam svu “poštu”!

Komentari (2)

1
Bato Jeftic
Sunday, 24. January 2010 u 22:26

Veseli Vlado , naucio si nas na Tvoju brizljivost i akuratnost u informisanju o “radnom vremenu” Tvoga i nasega Bloga , kad eto Vlade na Carobnom brijegu Tomasa Mana. Seiri na skijama.
Meni sve staracki dotrajava , pa i zivci. Mnogo cega loseg upamtio sam u zivotu i zabrinuo sam se sto je Blog na leru. Da im se sta nije nenadno i lose desilo. Sta cu kada ste mi postali familija {(mozda je to pretenciozno s moje strane sto sam se s vama orodio samoinicijativno)} — pa vas uznemiravam svojom brigom.
Povodom Tvoga odmaranja ispricacu jedan mostarski vic. Vraca se Mostarka s Tepe (trznice , pijace). Komsinica s balkona je pita sta ima novo.Ona joj odgovara “Opet poskupio hljeb”. Komsinica komentarise : ” I neka je vala , svak ga je jeo”. Na celu sa mnom svasta i pisemo na Blogu , pa je i red da malo postimo i da provjetris Blog .
I ubuduce zelim Ti da nas malo prepadas “lerom” samo zbog rahatluka.
Budite zdaravi i veseli , Kaluzici. Bato J. sa svojima.

2
Braco Volek
Thursday, 4. February 2010 u 23:51

Vozdra Vlado,
Tvoj blog bih trebao cesce pogledati jer sam fulio da popijemo pice na Mt Tremblant-u. Ja sam naime langlaufao od 18 do 25 Januara, a iz hotela popodne fotografisao promjenu svjetla na toj carobnoj planini.
No, nadam se da ce biti prilike da se vidimo prilikom tvoje sljedece posjete.
Braco Volek

Upišite komentar

Vaš komentar

dovla.net is powered by WordPress | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Copyright © 2008. All right reserved. Theme by deniart.