Warning: Creating default object from empty value in /homepages/5/d94778607/htdocs/dovla.net-2/wp-content/plugins/view_counter/view_counter.php on line 52
dovla.net

Blog “na leru” šest dana – razlog?

IMG_5012

Proteklu sedmicu dana proveli smo na skijanju u Mont Tremblant-u, Canada. Nažalost, naš kondominijum nije imao pristup Internetu pa je izostala redovna obrada priloga i poruka. Nešto više o boravku u Torontu i ski centru, vjerovatno, nešto kasnije. Dok pregledam svu “poštu”!

Komentari (2)

1
Bato Jeftic
Sunday, 24. January 2010 u 22:26

Veseli Vlado , naucio si nas na Tvoju brizljivost i akuratnost u informisanju o “radnom vremenu” Tvoga i nasega Bloga , kad eto Vlade na Carobnom brijegu Tomasa Mana. Seiri na skijama.
Meni sve staracki dotrajava , pa i zivci. Mnogo cega loseg upamtio sam u zivotu i zabrinuo sam se sto je Blog na leru. Da im se sta nije nenadno i lose desilo. Sta cu kada ste mi postali familija {(mozda je to pretenciozno s moje strane sto sam se s vama orodio samoinicijativno)} — pa vas uznemiravam svojom brigom.
Povodom Tvoga odmaranja ispricacu jedan mostarski vic. Vraca se Mostarka s Tepe (trznice , pijace). Komsinica s balkona je pita sta ima novo.Ona joj odgovara “Opet poskupio hljeb”. Komsinica komentarise : ” I neka je vala , svak ga je jeo”. Na celu sa mnom svasta i pisemo na Blogu , pa je i red da malo postimo i da provjetris Blog .
I ubuduce zelim Ti da nas malo prepadas “lerom” samo zbog rahatluka.
Budite zdaravi i veseli , Kaluzici. Bato J. sa svojima.

2
Braco Volek
Thursday, 4. February 2010 u 23:51

Vozdra Vlado,
Tvoj blog bih trebao cesce pogledati jer sam fulio da popijemo pice na Mt Tremblant-u. Ja sam naime langlaufao od 18 do 25 Januara, a iz hotela popodne fotografisao promjenu svjetla na toj carobnoj planini.
No, nadam se da ce biti prilike da se vidimo prilikom tvoje sljedece posjete.
Braco Volek

Upišite komentar

Vaš komentar